Profiteer nu van onze showroom outlet! > Outlet aanbod

ergonomisch werken

Hogere productiviteit door een juiste houding

Verschillende studies hebben bevestigd dat kantoorwerkers vaak geconfronteerd worden met klachten zoals algemene vermoeidheid, hoofdpijn en stress. Ook frequent voorkomend zijn spierpijn en problemen, pees ontstekingen en gewrichtsproblemen. Vaak worden klachten toegeschreven aan slecht kantoormeubilair en in het bijzonder aan een slechte stoel. Het is echter meestal een combinatie van factoren die het welzijn van de kantoormens bedreigt.

Onder andere lange werktijden, het gebrek aan afwisseling in combinatie met slecht kantoormeubilair blijken bij kantoorwerk bepalende factoren te zijn in het ontstaan van klachten. Hieronder treft u in het kort enige aandachtspunten. Voor een gedetailleerd advies komen wij graag bij u langs of voeren wij een werkplek onderzoek bij u op locatie uit.

Showroom kantoormeubelen Rotterdam

Welkom in onze showroom

Maak kennis met onze kwaliteitsproducten. Beleef, probeer en bekijk onze flex-werk oplossingen. In onze showroom stelt u samen met onze adviseur onder het genot van een goede bak koffie uw ideale werkplek samen.

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct advies nodig?

Bel 010 753 60 40
Mail advies@bnrkantoor.nl

Kom langs, 1.000 m2 showroom in Rotterdam

Kom langs in onze showroom

Anthony Fokkerweg 70
3088GG Rotterdam
010 – 753 60 40
info@bnrkantoor.nl

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur