1000m2 showroom · Anthony Fokkerweg 70 · 3088GG Rotterdam
bereikbaar 010 753 60 40

zonwering

Zonwering kan een luxe zijn maar soms ook een must voor uw kantoor. Het is voor ons een uitdaging om die behoefte zowel mooi als functioneel te maken en daarbij architectuur en de inrichting van het gebouw te behouden. Hierbij hebben wij de keuze uit een legio mogelijkheden met betrekking tot soort, uitvoering en kleur van de te gebruiken zonwering.

Wij adviseren u graag op locatie en nemen zo nodig samples en kleurmonsters mee om uw keuze wellicht iets makkelijker te maken.

Hierna komt een van onze collega monteurs graag langs om het geheel te inspecteren en de maten op te nemen. Inspectie is nodig om te bezien of een bepaald type wel gemonteerd kan worden. Dezelfde collega zal uw zonwering na levering ook monteren en gebruiksklaar opleveren. 

 

Zonwering wordt door onszelf in Nederland op maat geproduceerd. Dit houdt in dat wij elk product fijn afstemmen op een specifieke wens en gebruik in uw kantoor. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsonderdelen waarop wij graag volledige garantie geven.