opbergen

Kasten en verrijdbare ladenblokken tbv archivering en opslag. Opbergkasten zoals een draaideurkast met inlegborden. Goede draaideurkasten tegen lage prijs! Verschillende materialen, ook aluminium, verschillende maten en kleuren te verkrijgen.

Zoekt u ruimte om op te bergen? Dan vindt u hier een ruim assortiment aan kantoorkasten, archiefkasten, schuifdeurkasten, roldeurkasten, hangmapkasten of ladekasten.  Staat uw wens niet hier, bel ons voor advies.

Roldeurkasten: Kantoorkasten met lameldeuren welke in de zijkant wegschuiven. Hierdoor heeft men geen last van openslaande deuren. Alle kasten zijn afsluitbaar middels een cilinderslot en leverbaar in diverse hoogtes en kleuren.

Draaideurkasten: Dit zijn kantoorkasten met openslaande deuren voorzien van scharnieren. Zeer robuust en uitgevoerd in diverse kleuren en maten. Standaard voorzien van legborden.

Schuifdeurkasten: Zijn voorzien van deuren die voor elkaar lopen op een geleidingsrail. Deze kasten zijn er in diverse uitvoeringen, waaronder akoestische schuifdeurkasten. Geschikt voor rumoerige kantoren.

 Hangmapkasten: Zijn ladekasten speciaal voor hangmappen. Leverbaar met 2, 3 of 4 lades. Lopend op solide gelagerde telescoopgeleiders.