1000m2 showroom · Anthony Fokkerweg 70 · 3088GG Rotterdam
bereikbaar 010 753 60 40
  • werkplek-onderzoek

werkplek onderzoek

Gezonde en goed gemotiveerde mensen zijn de belangrijkste waarde van een bedrijf. Zij presteren vaak beter doordat zij met plezier hun werk doen. Hierdoor zullen zij zich ook langer verbinden aan uw bedrijf.

Aan u de taak om hun werkomgeving zo goed mogelijk in te richten en te zorgen dat er een gezonde werkklimaat heerst. Met betrekking tot het kantoormeubilair en het juiste gebruik daarvan kunnen wij u daarbij helpen.

Wij inventariseren graag uw werkplek en de werkomgeving en geven u graag advies bij u op locatie. Hierbij zullen wij kijken naar u huidige kantoorinrichting en het gebruik en de instellingen van de diverse producten. Naast de persoonlijke aandacht en aanpassingen wordt er ook gelet op de wettelijke richtlijnen en arbo adviezen. Indien nodig gaan wij over tot proefplaatsing van een of meer producten zodat u op uw gemak het een en ander kunt testen.

Wij beschikken in huis over software om uw huidige of toekomstige kantoor goed in te richten. Zodoende kunt u voor u maar een stap heeft gezet in de nieuwe omgeving / kantoor alvast de nieuwe inrichting en bezetting evalueren.

Met bovenstaande stappen realiseren we een totaal oplossing van advies tot gebruiksklare oplevering. Bel ons, wij komen deze werkwijze en onze diensten graag aan u uitleggen.