Profiteer nu van onze showroom outlet! > Outlet aanbod

Zonwering

Stijlvol en functioneel

Raambekleding kan een luxe zijn maar soms ook een must voor uw kantoor. Het is voor ons een uitdaging om die behoefte zowel mooi als functioneel te maken en daarbij architectuur en de inrichting van het gebouw te behouden. Hierbij hebben wij de keuze uit een legio mogelijkheden met betrekking tot soort, uitvoering en kleur van de te gebruiken zonwering.

Wij adviseren u graag op locatie en nemen zo nodig samples en kleurmonsters mee om uw keuze wellicht iets makkelijker te maken.

Hierna komt een van onze monteurs graag langs om het geheel te inspecteren en de maten op te nemen. Inspectie is nodig om te bezien of een bepaald type wel gemonteerd kan worden. Dezelfde collega zal uw zonwering na levering ook monteren en gebruiksklaar opleveren.

Raambekleding wordt door onszelf in Nederland op maat geproduceerd. Dit houdt in dat wij elk product fijn afstemmen op een specifieke wens en gebruik in uw kantoor. Hierbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van kwaliteitsonderdelen waarop wij graag volledige garantie geven.

Showroom kantoormeubelen Rotterdam

Welkom in onze showroom

Maak kennis met onze kwaliteitsproducten. Beleef, probeer en bekijk onze raambekleding oplossingen. In onze showroom stelt u samen met onze adviseur onder het genot van een goede bak koffie uw ideale werkplek samen.

Heeft u een vraag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct advies nodig?

Bel 010 753 60 40
Mail advies@bnrkantoor.nl

Kom langs, 1.000 m2 showroom in Rotterdam

Kom langs in onze showroom

Anthony Fokkerweg 70
3088GG Rotterdam
010 – 753 60 40
info@bnrkantoor.nl

 

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
8.30 – 17.30 uur